Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Нова звезда в българската мода

отпечатай новината

31.05.2011 12:40 | Видян 5698 пъти | Гласували 2

Нова звезда в българската мода

Малко след сватбата на Катрин Мидълтън, която омайва принц Уилиам като се появява като манекенка на студентско ревю, първа зала на Централния военен клуб на жълтите павета в столицата бе изпълнена до краен предел за ревюто на магистрите от Нов български университет миналата вечер. На него не се роди звездата на нова херцогиня. Затова пък се появи модна сензация.

Петър Георгиев завърши дефилето с 16 мини-колекции. Той бе озаглавил своята Вечерен зов, сигурно заради тъмния колорит на моделите си. Лекота и размах са най-точните характеристики за неговите облекла. Обемни черни рокли са основните предложения на бъдещия дизайнер. Засега той работи като консултант в най-престижния софийски бутик Гардероб, който продава Диор и Гучи. Въпрос на време е дали ще може като Армани да смени мястото зад щанда с това на лидер в модната индустрия.

Преподавателките – класичките на българския стил Йорданка Чернаева и Дарина Манченко, са възпитали и други нови звезди. Японските мотиви и розовата нежност могат да направят Ивайла Стаменова сензация. Добри думи заслужават и Еманоела Матейкова и Силвия Дженсън, а играта на трансформации при дрехите на Даниела Камбурова впечатли част от публиката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !