Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Елица Тодорова подготвя нов мега хит

отпечатай новината

19.05.2011 10:20 | Видян 4391 пъти

Елица Тодорова подготвя нов мега хит

Шампионката от "Евровизия" - Елица Тодорова, ще пее на 24 май в Ню Йорк. В Америка именитата певица и барабанистка ще пее в концерт който ще включва солисти от всички славянски държави по повод среща в централата на ООН. Веднага след Ню Йорк Елица ще отлети за Амстердам където ще пее по повод седмото издание на традиционния медиен форум „Световните срещи на българските медии“ ще събере тази година между 25 и 29 май главни редактори, журналисти, политици, представители на бизнеса, интелектуалци и експерти, представящи най-значимите български медии у нас и по света в Амстердам, Холандия.

Срещата ще бъде открита от премиера Бойко Борисов. Междувременно Елица, тотално се е потопила в музикални проекти след раздялата си със Стоян. Слухове я свързват със гръцкият виртуоз на барабаните Никос Толиатос от Атина, със рапъра Криско и с италианец собственик на яхтено пристанище. Тя е една от най потайните музикантки и дава рядко интервюта, само когато има да каже нещо ново в музикален аспект. В последният си проект Елица, е поканила за дуетна половинка, шампионът по бийтбокс Александър Деянов- Скилър.

"Поразяващата уста", както го наричат бийтбоксърите в Европа обра наградите по бийтбокс през последният месец. "Избрах Скилър защото е скромен и талантлив. Такъв проект досега не е правен и съм сигурна, че ще има огромен успех." - споделя талантливата изпълнителка.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !