Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Стоичков треньор на Виетнам?!

отпечатай новината

29.04.2011 15:00 | Видян 2541 пъти

Стоичков треньор на Виетнам?!

Легендарният Христо Стоичков е заминал спешно за Виетнам. Камата преговаря с местната футболна федерация да поеме националния отбор на страната. Новината потвърди президентът на Чавдар (Етрополе) Емил Димитров, който даде днес пресконференция заедно с новия вратар на Нотингам Димитър Евтимов. На брифинга се очакваше да присъства и Стоичков, но късно онази вечер той е излетял спешно за Виетнам. Модерния ляв е близък приятел с Емил Димитров и има в Етрополе своя футболна академия.

“Искам да ви се извиня от името на Христо Стоичков за това, че той не присъства. Наложи се да излети за Виетнам за преговори с националния отбор. Опциите, които му се предлагат, са по негов избор – договор за две или четири години. Разбира се, финансови параметри не мога да коментирам. Ако се стигне до подписване на контракт, Христо ще даде официална пресконференция. В събота би трябвало да се прибере и тогава ще се знае дали ще има договор с националния отбор на Виетнам”, заяви Емил Димитров.

Христо Стоичков бе начело на националния отбор на България, след което за кратко пое втородивизионния испански Селта. През 2009 година замина за ЮАР начело на местния Мамелъди Съндаунс и направи добро впечатление. Отборът до последно се бори за шампионската титла, но в крайна сметка остана на второ място. През пролетта на 2010-а Ицо си тръгна заради неразбирателство с местния бос Патрис Мотцепе. От тогава не е практикувал треньорската професия. Преди няколко дни името му бе спрягано за треньор на втория тим на Барселона.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !