Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Райна и Андреа си спретнаха PR-акция във Facebook

отпечатай новината

30.04.2011 09:00 | Видян 20441 пъти | Гласували 1

Райна и Андреа си спретнаха  PR-акция във Facebook

Навръх Великден фолк фуриите Райна и Андреа си спретнаха скандална PR-акция във  Facebook. Бившата на Константин издивя в мрежата срещу колежката си, обвинявайки я, че е „присвоила“ част от текста на новия й хит и го е използвала в последното си парче, което е съвместно с оркестър „Кристали“.

Андреа първоначално отказала текст на Мариета Ангелова, който в последствие обаче решила да ползва без да предупреди автора. Ангелова предоставила стиховете на Райна, която ги харесала. Санданчанката подготвяла клип към парчето, което обаче след „изпълнението“ на Андреа била принудена да откаже, тъй като се налагало да сменя текста. „Няма значение, че ще се набутам с още 300 лв за запис и смесване“, коментира в профила си Райна. Коментар по въпроса има и от Мариета Ангелова, която се извинява на Райна за конфузната ситуация.

Самата Андреа отговори на обвиненията саркастично, предлагайки помощта си за промяна на текста на парчето на Райна. Скандалната случка доста напомня на драмата, която Риана и Киара разиграха в  Twitter наскоро, което дава основания да смятаме, че става въпрос за поредна  PR-акция.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !