Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Яна Маринова: за разликата между героя и страхливеца

отпечатай новината

18.04.2011 11:40 | Видян 5650 пъти

Яна Маринова: за разликата между героя и страхливеца

Преодолявай и продължавай напред. Така звездата от хитовия сериал ”Стъклен дом” Яна Маринова отговори на въпрос на водещата на предаването „В джаза събота вечер” по bTV Вили Сечкова как се е справяла с трудните моменти от своя живот. Яна разказа как на 16 години е била простреляна от своя тогавашен приятел. Тя каза, че всеки, претърпял подобен кошмар трябва да го сподели, а не да се срамува от него и да го крие. Тя сподели, че се е преборила с проблема със силата на страха, защото „това е разликата между героя и страхливеца”. В подобни ситуации човек трябва да тропне с крак и да не се предава, каза още Яна Маринова.

На въпрос на водещата в какво се крие тайната на успешната й кариера, при условие че не учила в НАТФИЗ, чаровната блондинка заяви, че „ако човек носи таланта си в себе си, то той няма нужда от учител, а от здрава работа”. Тя сподели, че се чувства добре в кожата на своята героиня от „Стъклен дом” bTV Елена. „Аз станах част от нея, често си представям как би реагирала тя в дадени моменти от реалния живот”, добави звездата от българския сериал.

Яна Маринова разказа за връзката си със своя любим Тихомир, с който и тя и техните деца – нейния син и неговата дъщеря – активно практикуват екстремни спортове. Тя отрече участието й в интимни сцени с нейните колеги от сериала Калин Врачански и Юлиан Вергов, да е навредил по някакъв начин на отношенията им. В нашата връзка няма ревност, ние изпитваме зряла любов един към друг, категорична бе Яна Маринова.

Чаровната блондинка разказа още пред Вили Сечковя страстта си по ездата и за най-екстремната каскада, която е правила в киното. В студиото на „В джаза...” тя показа завидни умения по салса – най-новото увлечение, в което се е впуснала с Тихомир.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !