Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Камелия: „Истината за шоубизнеса е тъжна!”

отпечатай новината

11.04.2011 14:20 | Видян 10801 пъти

Камелия: „Истината за шоубизнеса е тъжна!”

За пореден път Камелия доказа, че е една от малкото звезди, които откровено споделят какво мислят, без да се притесняват от хорското мнение. При поредното си участие във фолк клуб БИАД певицата призна, че в шоубизнеса у нас има много интриги и лъжи и че не се казва истината. Според Камелия  човек трябва да вижда нещата реално, а не да се заблуждава и самозалъгва.

Без да визира конкретни изпълнители, певицата даде за пример себе си: „Не ме е страх да прочета, ако са написали нещо лошо за мен. Дори когато става дума за поредния слух – че съм се оженила тайно или че съм забременяла, не се дразня. Приемам нещата с ирония  – някои хора не ми позволяват дори и 200 грама да кача! Щом обаче става дума за конструктивна критика, съм готова да променя грешката си. За съжаление като цяло истината за шоубизнеса у нас е тъжна! ”

След тази тревожна констатация, фолк звездата сподели още, че е хващала в лъжа хора от близкото си обкръжение, след което трудно е преживявала предателството.Камелия каза, че не би простила ако някой повярва на лъжа, без да провери дали тя отговаря на истината.

Инак е готова да приеме изневярата, стига да й посочат причините за нея. Певицата призна, че не умее да лъже, защото лесно се издава.
 
"На родителите си спестявам някои неща, за да не ги тревожа, но в работата си – никога не премълчавам!  В нашата страна, който казва истината обаче страда!” 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !