Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Митьо Крика съветва мъжете по света да имат любовници

отпечатай новината

15.03.2011 15:00 | Видян 4920 пъти

Митьо Крика съветва мъжете по света да имат любовници

Останали ли са истински мъже, какво е да си истински мъж и какви са те в различните части на света... Отговори на тези и други житейски въпроси ще потърси водещият Живко Константинов в първия от 12-те епизода на „Метрополис” - днес, 15 март, от 20:00 ч. Заедно с кореспондентите си от Бразилия, Кения, Афганистан и Колумбия, той ще ни запознае с идеала за мъж там и ще се върне у нас, за да открие какъв е истинският български мъж.

Един от най-изявените плейбои и известен културист Митьо Крика признава, че мъжът е мъж, когато има любовници. Димитър Ходжев, както е истинското му име, споделя още, че един истински мъж трябва да има добър външен вид, да кара хубава кола и да разполага с добри доходи. Неведнъж той е бил обект на голям интерес заради жените около себе си.

В друг край на България мъжете смятат, че истинският мъж е типичният мъж от балкана. Водещият Живко провери дали това е вярно, като посети празник на сланината и ракията в китното планинско градче Априлци. Според анкетата в София се оказа, че Бойко Борисов е идеал за истински мъж в нашата родина.

Мъжът в Бразилия, например, държи изключително много но външния си вид и си прави маникюр. В Афганистан да бъдеш истински мъж, значи да си „кака”. В Холандия пък истинските мъже посещават курсове по мъжественост.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !