Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Преоткрих женския полов орган. Живи...

"Аз два пъти ходих на Пинг Понг шоу в Тайланд. Предлагах...

Елеонора Манчева отвори аптека

отпечатай новината

07.03.2011 15:20 | Видян 5904 пъти

Елеонора Манчева отвори аптека

Аптеката на Елеонора Манчева отвори врати без фойерверки и официално откриване. “Вместо за коктейли и украса, предпочетох да вложа всичко в самата аптека и дрогерията“, обясни носителката на короната „Мисис Вселена“ за 2007 година. Освен собствени средства и спестявания, Елеонора Манчева е инвестирала и цяла година усилия за проучване на пазара, разработване и осъществяване на проекта в Студентски град в София.

Новата аптека е просторна и за разлика от повечето в столицата, е отделила място по равно за лекарствени средства и за козметични продукти и хранителни добавки. „Здравето и красотата са еднакво важни за самочувствието на човек, а и козметиката е неразделна част от ежедневието ни, затова трябва да се намира на удобно място и най-важното – да се предлага от хора, които могат да дадат компетентен съвет“, обясни Елеонора. Затова обърнала специално внимание на професионалистите, които ще обслужват аптеката. Магистър фармацевт с 25 години опит и амбициозен млад помощник фармацевт са първоначалния екип, с който стартира начинанието.

Госпожа Манчева не крие, че то е предизвикателство за нея и не се учудва, че много хора са посрещнали идеята й скептично. Но е категорична, че това не е авантюра, а премерен риск, предхождан от сериозно проучване. Преди години Елеонора имаше успешен салон за красота. Сега обаче смята, че това, в което има смисъл да инвестира и да развива като собствен бизнес е различно. „Това е само началото, плановете ми както обикновено са амбициозни и затова съм отворена за всяка професионална идея, стига да се убедя, че е работеща“,  коментира собственичката в първия работен ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !