Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Десислава и Владо Димов – следва ли продължение?

отпечатай новината

03.03.2011 09:00 | Видян 8989 пъти

Десислава и Владо Димов – следва ли продължение?

Новата песен на Владо Димов „Следва продължение” набира сериозна скорост. Парчето по музика и аранжимент на Спас Лазаров вече се върти по дискотеките и се радва на изключително добри коментари от страна на феновете. Разбира се, нападки за това, че певецът сменя стила и предава поп музиката, не липсваха. Владо е категоричен - „Колкото повече един изпълнител умее да пее различни стилове, толкова повече би се продавал и толкова по-успешен би бил той. Не виждам нищо лошо в поп фолка – един мой приятел бразилец казва, че поп фолкът е просто един забързан регетон.”

„Следва продължение” ще е третият клип на Владо. Видеото скоро ще бъде в ефира на “DSTV” и певецът е благодарен за подкрепата на бутик „Подиум” и на мебели Varano.
„Определено харесвам Владо. Той е много талантлив и има страхотно излъчване. А и парчето е хит!” – каза собственичката на “DSTV” Десислава. Владо Димов, разбира се, не й остана длъжен - „Много харесвам Десислава. Бих бил адски щастлив да направя един ден дует с нея, но нека не вдигам толкова летвата. Искам да докажа първо себе си като изпълнител.” Двамата певци не крият симпатиите си един към друг... остава да видим дали Владо Димов е прав, когато твърди, че с него винаги следва продължение!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !