Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Синът на Катя Евро се пропи?

отпечатай новината

20.02.2011 09:00 | Видян 8623 пъти

Синът на Катя Евро се пропи?

Катето Евро се бори да ИЗМЪКНЕ сина си Александър Кадиев от лапите на алкохолизма, шушукат в артсъсловието от седмици. Неувяхващата актриса се обърнала към лекари и екстрасенси с молба да й препоръчат успешен метод за отказване от пристрастеността към спиртните напитки.

Единственият наследник на звездата от Оркестър без име непрекъснато обикалял столичните кръчми и денонощно се отдавал на разгулно пиянство. Страстта на Сашко към алкохола била една от причините той да зареже дългогодишната си приятелка и колежка от НАТФИЗ Илияна Коджабашева, под предлог че му е рано да се жени и иска да си поживее и да се реализира професионално. Оттогава насам обаче актьорската му кариера не отбелязала особени успехи.

Синът на Катето има епизодична роля в родния сериал Стъклен дом и страдал, че е неоценен и прецакан. Той стигнал дотам, че да моли сценаристите да разширят участието му в пикантните истории и да му подарят повече екранно време. Кадиев бил бесен и от факта, че бившата му любов Илияна имала по-значителна роля в конкурентния сериал Забранена любов.
Супер 19' не успя да се свърже със Сашо за коментар.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !