Отличникът на Hell’s Kitchen бе...

Самопровъзгласилият се за цар на равиолите Кирил се...

Стефан Вълдобрев и Обичайните...

Осем града и нов албум с единайсет нови песни...

Азис иска Блатечки гол

отпечатай новината

22.04.2008 17:26 | Видян 14254 пъти | Гласували 2

Азис иска Блатечки гол

Най-младият секссимвол на българското кино Асен Блатечки ще бъде гост във „Вечерното шоу на Азис” утре вечер и Васко ще му признае нещо много искрено - че винаги е искал да го види гол. Актьорът ще разкаже, че е наследил сексапила и външния вид от баща си, а учителката му по биология първа е открила тези заложби в него и го е насочила към актьорска кариера.

Асен Блатечки е участвал в клип на Глория преди няколко години, където имал мафиотска роля. Той ще сподели, че снимките били доста екстремни и дори се наложило да докосне главата на крокодил с босия си крак. Чак след снимките разбрал, че всъщност героят му е бил Жоро Илиев.

Ще стане ясно, че привлекателният гост има задръжки в общуването си с хомосексуалисти и въпреки, че няма нищо против тях, не би могъл да снима интимни сцени и целувки с мъж. Азис ще бъде много разочарован от този факт, тъй като ще признае, че искал да го покани за участие в негов клип, в който можело да се наложи да станат по-близки. 

Стоян Роянов или по-известен като Я-Я ще е другият гост в сряда. Той ще разкаже за новия си албум - смесица от етно, джаз, хип-хоп и хаус. Странният музикант, който дълго е учил в Америка, ще разкаже за своята музика и текстовете, които също са смесица от няколко различни езици. Зрителите ще научат, че неговото вдъхновение и мотивация са момичетата, с които той изпълнява своите парчета. Я-Я ще обясни, че за него няма граници за това до къде би стигнал в името на своята кариера. Музикантът, заедно с момичетата, които го съпровождат ще изпълнят две от парчетата, присъстващи в новия му албум.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !