Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Азис и Денислав в "Професия плондинка"

отпечатай новината

16.02.2011 09:00 | Видян 5380 пъти

Азис и Денислав в

Денислав ще бъде гост в „Шоуто на Иван и Андрей” в петък, 18.02.2011 г. Там певецът на „Real Enterprises” ще говори за любовта, секса, последните си връзки и предстоящите си песни. Пред водещите Иван и Андрей шуменският мачо ще разкаже подробности около новия си дует, който е с едно от гаджетата му......а именно Азис.

Дуетът се казва „Професия блондинки” – когато я чуят, хората ще преценят сами дали има връзка текста на песента с последните жени в живота на Денислав – Соня Немска и Славена. Музиката и аранжимента са на Велислав Драгомиров, а текста е на Тина Денчева. Денислав и продуцентът му Николай Първанов все още се колебаят дали да пуснат парчето по радиата и клубовете или да изчакат и видеото. Клипът ще се снима до дни и се очаква да е доста провокативен. „С Азис не сме гаджета, но това определено не пречи да правим много неща заедно...” – лаконично заяви изпълнителя на „Дюнер кючек”.

Денислав е певец в компанията на Ники Китаеца „Real Enterprises” от половин година. Последната му песен „Дюнер кючек” предизвика доста различни коментари – от крайно положителни до крайно отрицателни. „Надявам се този дует също да не остави хората безразлични” – сподели Денислав. Очаквайте скоро „Професия блондинки” на Денислав и Азис.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !