Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Кали докара визия на сексбомба

отпечатай новината

09.02.2011 16:40 | Видян 9668 пъти | Гласували 1

Кали докара визия на сексбомба

Фолкдивата Кали, която е изваяла формите си след второто раждане със специална диета, изненада гостите на столичния клуб „Версай” със съвършено нова визия. Вместо обичайния си небрежно елегантен вид и липса на какъвто и да е грим, изпълнителката на „Като те почна” се появи с малка черна рокля, тежък вечерен грим и ален маникюр, при това на високи токчета. Поредната изненада беше и прическата на певицата, която тя измислила преди броени дни.

С новата си визия на сексбомба Кали поседна на висок стол и изнесе урок по чалга в компанията на едрогърдата си танцьорка Ралица. Звездата изпя акапелно в съпровод на няколко барабаниста хитове от зората на чалгата, за съществуването на които някои от по-младите посетители дори не подозираха.

За капак Кали извъртя на кючек соц-хита на Роси Кирилова „Боса по асфалта”, след което довери на гостите в заведението, че най-новото й парче се казва „Спрях ли ти тока?” Което се оказа особено актуално, тъй като за около час в заведението нямаше ток заради голяма авария в центъра на столицата.

Снимки: VERSAI

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !