Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Витоша, Веселина, Magic FM и The Voice вече звучат и по мобилните телефони

отпечатай новината

08.02.2011 12:40 | Видян 2730 пъти

Витоша, Веселина, Magic FM и The Voice вече звучат и по мобилните телефони

Четири полулярни радиостанции – Веселина, Витоша, Magic FM и The Voice вече са на разположние за слушане и през мобилните телефони с марка Нокиа. Приложението, което прави възможно безпроблемното слушане на любимото радио от всяка точка в страната, е на разположение за безплатно сваляне от OVI Store на Nokia на адрес www.Ovi.com. Свалено и инсталирано на вашата Нокиа, то се нуждае единствено от качествена Интернет връзка (WiFi или GPRS), за да доставя безотказно предпочитаната музика.

За радиоманиаците, освен програмата на предпочитаното радио, благодарение на  RSS приложението, което също е на разположение за безплатно сваляне, през мобилния телефон ще бъдат лесно достъпни и новините на сайтовете и facebook страниците на медиите.

Истинско мобилно музикално разнообразие е вече на разположение за феновете на „Най-добрата музика сега“ по Радио Витоша, на попфолк хитовете от вчера и днес по Веселина, на Soft Music и Magic FM, без да забравяме горещите хитове на Dancefloor радиото на България - The Voice. Приложението за online радио дава избор на слушателя между 4-те радиостанциии на SBS България.

Мобилните приложения са на разположение за download на www.Ovi.com 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !