Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Иван и Андрей гости на "Горещо"

отпечатай новината

03.02.2011 16:00 | Видян 4320 пъти | Гласували 1

Иван и Андрей гости на

Тази събота, 5 февруари от 22:00 часа специални гости в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” са неразделните и в живота, и на екран Андрей и Иван. В едно много забавно интервю двамата разказват интересни и смешни случки от личния и професионалния си живот.

“Ние по принцип не сме от най-обичаните хора – не знам дали си забелязала!” – признава Андрей. – “Имаме си сегменти от хора, които ни обичат и сегменти от хора, които категорично не ни обичат.” “Малко ашлашки се държим, малко се държим на границата, малко изглеждаме нахални...” – допълва Иван. – “И това, разбира се, дразни хората...” Двамата признават, че обмислят промени в шоуто си: “Образът, който имаме като екранна двойка и който хората са свикнали да възприемат, за съжаление вече не е този, който реално имаме в живота.”- казва Иван.

“Екранният ни образ трябва да е в хармония с реалния.” – допълва Андрей. – “Не трябва да сме нито твърде сериозни, защото ние не сме такива и от време на време пак сме си деца и правим глупости, но не трябва и толкова много да се правим на деца, защото пък вече не сме и толкова деца и правим много по-малко глупости.”

В последните няколко години в “Горещо” често става дума за децата-индиго и кристалните хора без да се навлиза по-дълбоко в темата. Тази събота Венета Райкова се опитва да обясни какво всъщност представляват децата-индиго и как всеки може да определи каква е аурата му. Тя гостува на “ловецът на феномени” Деян Колев, който притежава уникална аура камера и който разкрива кои хората са индиго и кои – кристални.

Какво показа тестът с аура камера, на който се подложи Венета Райкова? Защо е важно да се разберат кои са индиго-децата? В кои поколения се раждат най-много деца-индиго?

„Горещо”, събота, 5 февруари 2011г., 22:00 часа, Нова телевизия

ВИДЕО АНОНС!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !