Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

JAZZY VALENTINE WITH BALLANTINE’S 12 YEARS

отпечатай новината

03.02.2011 12:00 | Видян 3195 пъти

JAZZY VALENTINE WITH BALLANTINE’S 12 YEARS

По случай празника СВЕТИ ВАЛЕНТИН любимият клуб поднася своя подарък към всички влюбени, когато истинското празнуване започва след 21.00 часа.

Сцената на клуба ще има честта да посрещне примата на джаза Камелия Тодорова и легендарния Живко Петров. Музикантите ще изпълнят джаз композиции и мелодии, преплетени с любимия на певицата суинг, които несъмнено ще подсилят усещането за празнуване. През годините, както самите те споделят, двамата създават много интересни проекти и сега дойде моментът да ги представят за първи път на най-добрата сцена за жива музика.

Изпълнителката на джазови стандарти и хитови поп песни като „ Не ме гледай така момче“ и „Стая на релси“ е поканила за свой гост любимецът на малки и големи ЛЮБО. Двамата ще изпълнят парчето „Искаш ли“, дело на дъщерята на певицата - Рейчъл Роу  и новото „ Да е влюбен света“, което несъмнено като по поръчка идва именно на специалния празник.

За тези, които искат да изненадат своята половинка, SOFIA LIVE CLUB предоставя възможност да спечелите покани от радио „Джаз ФМ“, а вечерта да подсладите с добрия приятел на всички ценители BALLANTINE’S 12 YEARS.

  
   

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !