Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Айдълите ще пеят със звезди

отпечатай новината

21.04.2008 11:54 | Видян 5197 пъти | Гласували 1

Айдълите ще пеят със звезди

Тази вечер предстои петият голям концерт в Music Idol. В четвъртък талантите получиха новата си задача – дуети със звезди. На сцената на шоуто финалистите ще трябва да си партнират с имена като Дичо, Галя от Кразима, Свилен Ноев от Остава, Нели Рангелова, поп-фолк звездата Анелия, Данчо Караджов, Силивя Кацарова, Марияна Попова и др. В продължение на два часа зрителите ще видят и чуят най-големите хитове на български звезди. Ментори на идолите за тази седмица са Катя и Здравко от „Ритон”.

Докато деветте таланта се подготвяха за новата си задача, Деница успя да се срещне със супер Dj-звездата Карл Кокс. За срещата тя отлетя за Букурещ, където посрещна Кокс след румънския му сет. Преди паметната среща обаче Дени заедно с екипа на Music Idol бяха арестувани на букурещкото летище. Румънски полицаи не разрешиха снимки на летището, а след това изтриха голяма част от заснетия вече видео материал. Въпреки перипетиите Деница все пак успя да прелети разстоянието от Букурещ до София в компанията на Карл Кокс. Диджеят разказа за всичките трудности в кариерата си като даде и полезни съвети на Деница. Цялата среща между двамата ще бъде излъчена в епизода във вторник.

Междувременно Денислав преживя няколко от най-кошмарните си дни след като негови фенки са се сдобили с телефонният му номер и не оставиха идолът намира в продължение на няколко дни.

Тази вечер ще бъде и последното участие на група „Те” и Преслва Пейчева в шоуто. От следващия голям концерт талантите ще разчитат на инструменталните умения на Акага. На сбогуване с идолите „Те” ще представят и чисто новата си песен, която ще прозвучи за първи път в ефир.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !