Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Слави бие шута на Солтарийски

отпечатай новината

30.01.2011 09:00 | Видян 13662 пъти | Гласували 1

Слави бие шута на Солтарийски

Слави Трифонов се кани да бие шута на беквокалиста си Борис Солтарийски, разправят източници от кулоарите на шоуто.

Дългия бил БЕСЕН на Борето заради факта, че му се явявал баджанак. Както се знае, актуалното гадже на учиндолеца – балерината Мартина, е бивша на Солтарийски, а Трифонов не можел да преглътне този факт. Присъствали по време на репетиции твърдят, че Слави изобщо не разговарял с Борис и го следял изпод вежди, а самият беквокалист пък бил в отчайващо лошо настроение. Палавницата Мартина впечатлявала с новата си прическа и по време на турнето тя и шефът й се усамотявали, унесени в сериозени разговор.


Вили Сечкова му отмъкнала Роксет

Водещата на В джаза събота вечер Виолета Сечкова си осигури гостуването на легендарните Роксет. Така сексапилната брюнетка отмъкна желаните гости, които ще седнат на бялото диванче до Сечкова, а няма да отидат в Шоуто на Слави, пише lifestyle.bg.

Според клюката до последно хората от екипа на гологлавия водещ преговаряли с фирмата, която ще докара култовия дует в България през май и имали уверения, че световноизвестните изпълнители ще отидат при Дългия.

В последствие обаче се оказало, че рокаджиите ще гостуват на Сечкова. Мълви се, че водещата се възползвала от всичките си връзки, за да постигне целта си. Намесва се дори името на половинката й Александър Сталийски, който уредил нещата, като се бръкнал със сериозна сума.
Концертът на Роксет ще бъде на 29 май на стадион Георги Аспарухов.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !