Тарантино слуша новата песен на Тома...

Качествена българска музика с напълно ново звучене -...

Молец, 100 Кила и Васил Петров част...

• От 17 до 19 май Габрово ще се превърне в сцена на...

Мария и Цветелина Янева разкриха новият си дует

отпечатай новината

17.01.2011 16:20 | Видян 14583 пъти | Гласували 1

Мария и Цветелина Янева разкриха новият си дует

Днес в „Денят е прекрасен” Ива и Мавриков решиха да поставят едно ново следпразнично начало, като поговорят за диетите и каква всъщност е цената на красотата.

Специални гости на водещите, бяха едни от най-красивите поп- фолк изпълнителки Мария и Цветелина Янева. Те разказаха за диетите, които правят и малките хитринки, които прилагат, за да изглеждат винаги прелестни.

„Има доста хора, които се грижат за това да изглеждам добре. Преди всичко обаче е от значение храната и спорта. За съжаление аз не съм от тези, които си падат по  здравословна храна и често прибягвам до драстични диети. Имало е периоди, в които не съм яла нищо по цяла седмица.” – каза Цвети.

Мария пък сподели, че нейната красота се дели на два периода:
„Преди да срещна съпруга ми, бях по-пухкава. Тогава ми се налагаше често да прибягвам до драстични начини за сваляне на килограми, особено преди фотосесии и клипове. Сега, когато вече имам дъщеря се старая повече да се храня възможно най-здравословно. Именно в храната е разковничето за добра фигура”.


Двете певици, откровено признаха пред Ива и Васко, че цената на красотата е огромна и се изисква много упоритост.

„Освен, че е много динамична, професията ни изисква винаги да изглеждаме добре. Не винаги обаче гримът и прическата са достатъчни, за да бъдеш красив, да излъчваш красота. За нас е важно, близките ни да са до нас, да ни подкрепят, да се чувстваме щастливи” – каза Мария. Цвети напълно я подкрепи и допълни, че когато човек е обичан, той е в стихията си и това си личи дори във външната красота.

Васко изненада Мария и Цветелина, като ги върна назад във времето и им припомни техните първи клипове. Двете много се развълнуваха и разказаха, за началото на техните кариери.

„Започнах да пея от много малка. Първата ми изява беше на дванадесет години, когато пеех народни песни, заедно с моите родители, които се изявяват в оркестър. В последствие се преориентирах към поп–фолка, защото е най-слушаната музика, но обичта ми към фолклора си остана.” – разказа Цвети.

„ Аз съм на сцената от единадесет години. Когато започнах да пея нямах определен стил, тогава не можехме да си позволим да имами гримьори и фризьори и всичко правех сама. Много харесвах Глория и се стараех да приличам на нея, за да впечатля публиката”. – издаде пък Мария.

Двете чаровни изпълнителки разкриха, че са направили съвместна песен, която от сега дава заявка за голям хит. Идеята за нея е била на Мария и носи закачливото заглавие – „Ко праим са”. До броени дни парчето ще има и клип, който е сниман в студио и е с доста голям бюджет.

„Решихме да озаглавим парчето така, защото едва ли има човек, което да не използва този израз. Стараем се песните ни да достигат до хората, затова залагаме на езикът, които всички използват в ежедневието си”. – каза Мария.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !