Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Сашка Васева на съд за неплатен клип

отпечатай новината

11.01.2011 11:20 | Видян 5507 пъти | Гласували 1

Сашка Васева на съд за неплатен клип

Режисьора на „Планета” Тенчо Тенев разтръби в гилдията, че не е получил хонорара си от новият клип на Сашка Васева (с участието на Станислав Яневски), който се мъдри от един месец в сайта и Facebooka на певицата. След, като не беше платен новият клип, той и не излезе по екраните, а от това се възползва Галена  и пусна ново видео със Станислав Яневски, който беше отхвърлен от новите серии на сагата „Хари Потър” и потърси поприще като актьор в клиповете на разни певачки с порно имидж. Връзката между актьора и Галена осъществила нейната приятелка Цвети от Експоуз.

Така хитовото парче на Сашка Васева „Глей кво’ става” не видя бял свят освен в интернет. Певицата сподели, че винаги тя и нейните колеги от ретро фолка са се чувствали сираци по отношение на скъпи клипове и излъчвания по телевизията на техните песни. Но пък за това ретро групата (Радо Шишарката, Валдес, Хисарския Поп и Сашка Васева в това число) са най-актуалният квартет последната година по дискотеките.

Режисьорът от „Планета” Тенчо обаче не им съчувства, че са бедни и е решил да заведе дело сещу обещалия да плати клипа спонсор на Сашка Васева Екстрийм (собственик на дискотеката където пее певицата петък и събота). Но се оказа, че той е ползвал певицата за безплатна реклама на заведението си по всички медии.

Но както казва дуяена на ретро фолка Володя Стоянов в България ситуацията е „Куче влаче, рейс, диря няма няма хей”. Но световният класик Фреди  Меркюри „Show must go on”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !