Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Какво избраха звездите за празниците? Разбира се, Astella

отпечатай новината

28.12.2010 13:20 | Видян 10583 пъти

Какво избраха звездите за празниците? Разбира се, Astella

След като вдигна високо летвата на модния бизнес у нас с уникалното шоу за Lavazza „Влюбване в Италия”, креативният директор на Astella Atelier Аля Милушева бе затрупана от звездни поръчки за тоалети за коледните и новогодишни празници. Топ дизайнерката и носителка на приза „Златната игла” споделя, че предпочитанията на известните й клиентки за тържествените моменти в края на тази година са предимно в богатата и наситена червено-коралова гама, която гарантирано ще превземе модните подиуми през 2011-та година. Винаги впечатляваща, Galia избра за предстоящото си новогодишно участие оригинален тоалет в хитовия цвят от новата колекция на Astella. Карминената рокля от тафта с красиви панделки е модният пик сред ефектните тоалети, които певицата избираше за сценичните си изяви през годината.

Примата на попфолка Глория предпочете Astella за участието си в големия благотворителен концерт по бТВ - Българската Коледа 2010. Тя изпя съкровената коледна песен „Тиха нощ, свята нощ” в сапфирена, копринена рокля на модната марка, със силует „русалка” и корсет от сатен и жоржет, комбиниран с ефирни шалове.

Според дизайнерката много от дамите, които обичат да експериментират със стила си в рамките на елегантността и безупречния стил, ще се спрат на гащеризони или копринени рокли от ефирни материи за празничните мигове. Тоалетите на Астела Ателие са актуални и сексапилни, съчетани с оригиналност и 100-процентова индивидуалност.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !