Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Иван & Андрей на Игнажден с Август Попов

отпечатай новината

21.12.2010 15:40 | Видян 4221 пъти

Иван & Андрей на Игнажден с Август Попов

Навръх Игнажден, за да им върви през следващата година Иван & Андрей бяха поканили за свой гост човек, когото всички харесват, винаги е усмихнат и умее да прави шоу – Август Попов. Шоуменът, който помним от златните години на студентското предаване „Ку-ку” от известно време рядко се появява на екран, но очевидно не е могъл да откаже на поканата на своите приятели Иван & Андрей.
Освен че е актьор, бохем и бизнесмен, Август Попов дори е имал период, в който е искал да става политик. Също така винаги е пълен с хиляди брилянтни идеи за бизнес и въпреки че повечето от тях се провалят, оптимистът в него не спира да мечтае за големия удар.

Кукувецът влезе в студиото на вечерното шоу с ексцентрична прическа, направена му от неговия личен коафьор. Обувките му бяха от свинска кожа, а в колана си бе затъкнал манерка с напитка, от която и тримата шоумени се почерпиха обилно в ефир. 

Август Попов призна пред Иван & Андрей, че се чувства късметлия, живее скромно, но е щастлив. Той разказа за опитите си да направи фабрика за чинии и дискотека в Студентски град в съдружие с мутри. Също така се е пробвал като продуцент и политик, тъй като искал да стане кмет на Ямбол. Сега Август отглежда животинки на село, има си прекрасна жена и приятели. Артистът призна, че се е отказал от „фабриката за забавление” натечена телевизия, защото не му харесва този бранш и дори няма телевизор в дома си.
Доста интересен се оказа и личният живот на Август Попов, който има 4 братя и сестри от последващи бракове на баща си, които никога не е виждал и не познава. А в любовно отношение е обвързан с Ана Лалова, сестрата на известната лекоатлетка Ивет Лалова. 

За финал Август Попов направи своята изповед към покойния си приятел Андрей Баташов със сръбска песен, която самият той изпя на живо в ефира на „Шоуто на Иван & Андрей”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !