Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Анелия най-желана за Нова година

отпечатай новината

21.12.2010 13:40 | Видян 21149 пъти

Анелия най-желана за Нова година

Броени дни остават до 2011 година. Не е тайна, че в новогодишната нощ представителите на шоубизнеса предпочитат да работят, защото печелят тройно, а някои и четворно. Наши информатори разкриха, че най-посещаваните заведения в големите градове са направили допитване до своите най-взисквателни и уважавани клиенти, за да разберат кой бг изпълнител да поканят в новогодишната нощ.

Lifestyle.bg разбра кои са фаворитите. Освен фолк изпълнители в проучването са включени и атрактивни водещи и актьори, които ще представят скечовете си.

В челната щестица на най-желаните звезди влизат предимно изпълнители на „Пайнер". Най-много интерес има към Галена, Анелия и Андреа. Сочената през последните години за топ любимка на феновете - Преслава, изненадващо е отстъпила върховата позиция, което показва едно - добричлийката явно е поомръзнала на публиката. Все пак мнозина са тези, които са посочили, че искат именно Преслава да им приглася на празничното парти.Анелия обаче трупа точки сред феновете си,  след коренната промяна на визията си и последния й хит „Раздялата", който не слиза от върха на класациите. Галена и Андреа също са безпорни фаворитки сред любителите на попфолка и то не само заради натрупания креатив от песни, които феновете знаят наизуст, а и заради разкрепостения си имидж.

Галена е доста цапната в устата и това много се харесва на публиката. Не сме се учудвали, че именно тя ще е сред най-желаните звезди за празника", разкриха от управата на столичен клуб.

Столичните хитови заведения анкетирали своите клиенти още преди месец, но до последно босовете им, ще се надцакват, за да успеят да посрещнат Нова година с най-голямата бг звезда.

По-назад в списъка попадат имената на представители на други музикални компании. Все пак в челната десетка са Тони Стораро, ДесиСлава и Емануела. Изненадващо е, че най-непрежалимата за Митко Пайнера певица - ДесиСлава, която напусна компанията му преди години, е сред особено желаните певици за празника. През изминалата година блондинката не може да се похвали с хит, но въпреки това графикът й с участия всеки месец е пълен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !