Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Софи Маринова със специален коледен подарък за феновете

отпечатай новината

17.12.2010 15:00 | Видян 6716 пъти

Софи Маринова със специален коледен подарък за феновете

Преди две седмици звездата на „Сънни Мюзик” записа ново парче, което сама определя като специален коледен подарък за своите почитатели. Песента се казва „Amalipe” и е добре познат на публиката стар сръбски хит, но пречупен през погледа на ромската перла. „С продуцента ми Крум решихме да заложим на това парче именно по коледните празници” – споделя Софи.

В буквален превод заглавието означава „приятелство”. Текстът на песента е съкровен и разказва за силата на приятелството и за това до колко е възможно човек да намери истински и верни приятели. „Влюбена съм в това парче от много години, отдавна смятам да го изпея, но чак сега се престраших. Текстът и музиката са същите, само аранжиментът го направихме малко по-различен, тип диско” – споделя още певицата. Аранжиментът на „Amalipe” e дело на DJ Rossko.

Едва вчера Софи Маринова засне и видеоклип към парчето с режисьора Тео Симеонов и неговия екип. За декор на лентата бе избран нашумелия столичен клуб – Night Flight. Само до няколко дни феновете ще могат да видят Софи Маринова по-красива и екзотична от всякога. За своя грим певицата се довери отново на Мис Бони. За визията й се погрижи талантливата стилистка Таня Иванова.

Тя бе подбрала за звездата на „Сънни Мюзик” специално ушито за нея черно трико по тялото, богато декорирано с камъни Swarowski. Екзотичната й визия бе допълнена от черно боне с камъни в комбинация с черно фередже от тюл, придаващи загадъчност и мистика на погледа.

Какво е посланието на клипа и как режисьорът Тео Симеонов видя песента ще видите само след няколко дни, когато лентата ще бъде завъртяна в ефира на Фен ТВ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !