Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

Министър в оставка замина...

Министърът на командировките, както наричат...

Део ще води промоцията на Андреа в понеделник

отпечатай новината

17.12.2010 11:20 | Видян 16759 пъти | Гласували 1

Део ще води промоцията на Андреа в понеделник

Део ще е водещ на грандиозната промоция на третия албум на Андреа в понеделник от 21 часа в столичния Син Сити. Певицата обещава нещо невиждано до сега - уникална сцена и още по-уникални тоалети. Основният акцент ще са кристалите Сваровски, които ще опасват цялата декорация. Андреа вече е поканила всички свои колежки, като дори поканата е забележителна. Блондинката с убийствен стайлинг, е едновременно Ангел и Дявол, а посланието гласи - "в голямата игра да бъдем Ангели и Дяволи забравяме, че сме еднакво малки и нищожни. Крилата и рогата са....аксесоари. Какво ще стане ако ги свалим".
 
Дни преди бляскавата промоция, на бял свят по Планета тв излезе дълго чаканото от феновете видео с Илиян. В него Андреа сменя няколко визии - като секси лолитка, като модел на Виктория сикретс и като ученичка. Илиян пък през цялото време се шири на удобно кресло и й припява "Не ги прави тия работи бе Андреа". Герои във видеото са и две кученца, едното от които новият домашен любимец на стилистта й Маури. Освен сладкото кученце на Маури, в клипа на Андреа участва и истински вълк. Певицата купува хищното животно специално за видеото, а то се държи повече от професионално на снимачната площадка, въпреки че му надяват лилава панделка, за да е в тон с "лилавата шапчица" Андреа.
Най-секси закачката е, когато в кадър виждаме Андреа с микрофон в ръка ....но хванат на обратно. Това показва страхотното чувство за хумор на певицата и усетът й да се самоиронизира.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !