Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Dj George отново събира BallFace в Пловдив

отпечатай новината

08.12.2010 11:20 | Видян 2445 пъти

Dj George отново събира BallFace в Пловдив

След 5 години отсъствие от сцената, култовите Ballface – Лора Караджова и GoodSlav ще излязат отново пред публика в Пловдив . Това ще се случи на 11-ти декември в пловдивския  клуб  LOLLIPOP . В началото на юни в радио и ТВ ефир се завъртя провокативното и лятно  ремикс парче„Нека бъде лято” 2010, част от издадения наскоро дебютен албум на Лора “Недей да спиш” .

Лора Караджова и GoodSlav ще изпълнят песни от дебютния албум на певицата „Недей да спиш”. Естествено феновете ще могат да чуят и част от хитовете на Ballface – „ Нека бъде лято”, „Дебелия” , „Задни мисли” и „Kво си мислиш”

През 2001 г. Лора Караджова става част от групата Ballface, с които издават албума „Е така”. През 2002 г. излиза ремиксът на "Нека да е лято". Следват още "Задни мисли" и „Гушкай ме". Лора записва няколко парчета и с момчетата от Ъпсурт, сред които "Пунта", "Стига Фира" и "Звездата". Изпълнителката участва още и в песента към проекта Arlet for Art, "Never stop", а през 2007 г. реализира и самостоятелното си парче, озаглавено "Моя собствена игра". През 2009 г. с подкрепата на NESCAFÉ® 3in1  тя успява да издаде, подготвения близо 2 години дебютен албум.

Клуб LOLLIPOP се намира на ул. „Райко Даскалов” 52 (малката глaвна) , концерта на Лора Караджова ,GoodSlav заедно с DJ George ще стартира след полунощ. Входа за концерта ще е 7лв.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !