Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Правителствата крият контактите на човешкия елит с извънземни

отпечатай новината

17.11.2010 16:20 | Видян 8189 пъти

Правителствата крият контактите на човешкия елит с извънземни

Снощи в новото мистично риалити - „Лига на познавачите”, гадателите изненадаха с прогнози за България. Феномените разкаха повече за своите методи на гадаене, а освен това чухме и истински истории лично от хора, на които те са помогнали. В студиото заедно с нумероложката Цветанка Рангелова бе Стамен Стаменов – председател на асоциация „Феномени”, Лили от „Биг Брадър 3” свидетелства за способностите на лечителката Гюкчен, а в подкрепа на най-младия участник в „Лига на познавачите” – Роберто, дойде Биляна – момиче, на което е помогнал многократно.

Лили познава Гюкчен от 10 години, когато тя й е предсказала, че ще стане популярна в медийното пространство, без Лили да е имала нещо общо с телевизията. За лечителката Лили казва, че още първият път, когато я видяла я впечалила със своя магнетизъм, искреност и откровеност. „Освен лечител, Гюкчен е единственият дипломиран парапсихолог в България!” - похвали гледачката си Лили. Брадърката отишла при гледачката на боб от любопитство, за да разбере повече за живота си и какви неща й е подготвила съдбата, а Гюкчен я посъветвала да не се оперира и така действително било по-добре за нея. „В Щатите има психолози, а тук т.нар. гледачи. Повечето са ментета, а тя се е доказала!” – каза Лили. Гюкчен предсказа за страната ни: „България най-рано май месец ще излезе от кризата. Още повече се затягат коланите! Тази зима ще бъде трудна зима!”.

Председателят на асоциация „Феномени” - Стамен Стаменов, дойде лично да докаже и да гарантира за качествата на нумероложката Цветанка Рангелова. Г-н Стаменов поздрави Иван & Андрей за това, че „дават тоналност на българската феноменология”. С Цветанка Рангелова се срещнали 93-та година в много важен за него момент. За известната нумероложка шефът на феномените в България каза: „Тя се занимава с една много по-древна от нашата цивилизация наука, която служи за дешифрация на енерго-информационни същности, каквато е човешката същност! Цветанка Рангелова си носи това нещо като талант в себе си, това е наистина от Бога дарба!”. Цветанка Рангелова усеща г-н Стаменов като един от 10-те най-силни хора в света. Предрекла му, че ще има рекорд в „Гинес” и това се е случило. „Цеца Рангелова беше удивителна в предсказанието за изявата ми! Тя успя да разчете моята мисия за това, че аз ще направя нещо в Америка, което ще допринесе за света!”.

 

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !