НАЙ-НОВИ
Голяма крачка за Григор и Ейса:...
Връзката на Григор Димитров и холивудската актриса Ейса...
Морски краставици с потенциал срещу...
Нови научни изследвания потвърждават, че природни...
Средиземноморска кухня в полите на Витоша
12.11.2010 14:00 | Видян 2989 пъти

Вчера отвори врати подновеният ресторант Ел Торо, който се намира в хотел Одаджийски, в столичния квартал Драгалевци. За посетителите на ресторанта се грижи малък екип, но за сметка на това си личи, че работи с много желание и ентусиазъм.
Собственик и отговорно лице е Валентин Митров – човек с дългогодишен опит в областта на кулинарията и кетъринга. Маестро Валентино е експерт-кулинар от 15 години. 3 години е готвил за ирландски тузари.
За Ел Торо готвенето е изкуство! Изкуство да създаваш атмосфера, изкуство да накараш всеки гост да се почувства единствен и специален, изкуство да превърнеш едно събитие в незабравим спомен!


коментари
- коментари
- напиши коментар
- изпрати на приятел
- гласувай
Няма коментари към тази новина !