ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Министърът на земеделието подписва бележника на дъщеря си в „Стани богат”

отпечатай новината

09.11.2010 13:40 | Видян 4394 пъти

Министърът на земеделието подписва бележника на дъщеря си в „Стани богат”

На 10 ноември на стола на богатството в телевизионното състезание по Нова ТВ ще седне министърът на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов. Пред водещия Ники Кънчев той ще разкаже за ученическото си увлечение по фотографията. Заради извоювано първо място от републиканско състезание по фотография, министърът си осигурил класиране без приемен изпит във Фотографското училище в София, но в крайна сметка избрал Техникума по ветеринарна медицина в Ловеч. В студиото на  „Стани богат” Найденов ще демонстрира и певчески талант, като изпълни акапелно „Назад, назад, моме Калино”.

Министърът ще признае, че през студентските си години заедно с приятели печелил добре, пеейки по сватби и кръщенета. Утре вечер зрителите на Нова ТВ ще научат и за страстта на Найденов към лова и за ловните му подвизи. Какво е отношението на хората от ловната му дружинка към самия него и какви ритуали изпълнява преди лов, ще разкаже също той. Оказва се, че министърът на земеделието е рекордьор по стрелба с военен снайпер, пригоден за лов. 1500 м е постижението на Мирослав Найденов в ловния спорт без значение от надморската височина и метеорологичните условия.

Голямата дъщеря на Найденов Александра ще го изненада в предаването, като му връчи ученическия си бележник за подпис. Възпитаничката на Френската гимназия ще сподели, че поради голямата му заетост с държавни дела, времето, което баща й отделя за семейството, никога не стига. Съпругата на министъра и по-малката им дъщеря живеят във Враца, където всеки уикенд всички заедно се събират.

В интелигентното състезание министърът ще трябва да избира между Португалия, Швеция, Румъния или Белгия в търсене на държавата, където популацията на кафявите мечки е най-голяма. Той ще отговаря още на въпроси от област медицина, география, история и фотография.

Спечелените суми от този сезон на „Стани богат” ще отидат при деца, лишени от родителски грижи, които имат талант и искат да продължат образованието си в спортни училища.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !