Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

НИКОЛАЙ КОЛЕВ-БОСИЯ В “ГОРЕЩО”: “ФИЛЧЕВ Е ЛУД!”

отпечатай новината

05.11.2010 17:00 | Видян 8925 пъти | Гласували 1

НИКОЛАЙ КОЛЕВ-БОСИЯ В “ГОРЕЩО”: “ФИЛЧЕВ Е ЛУД!”

Тази събота, 6 ноември, от 22:00 часа специалният гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” – Николай Колев-Босия – прави шокиращи разкрития и изнася потресаващи факти за някои от емблематичните фигури на прехода и връзките им с подземния свят. “Аз съм дал обет на децата си, че ще се боря за истината, ще казвам истината и само истината! Щом човек знае нещо, трябва да го каже на нацията си, да го каже на хората, за да го знаят и те!” – казва съденият и изселван от държавата дисидент Николай Колев и коментира връзките на известни политически фигури с мафията. – “Моята работа е да гледам и да виждам, тяхната работа е да се пазят.”

“Филчев е луд – шизофрения с параноидална деменция... Диагнозата е поставена в България и е потвърден и в Израел.” – твърди Босия и коментира убийствата на прокурора Николай Колев и адвокатката Надежда Георгиева.

“Има много малко държава - има много голяма престъпност! И то политическа престъпност. Има мафия!” – заявява Николай Колев и разкрива престъпен властови център, създаден от председател на Народното събрание, главен прокурор и министър на вътрешните работи, за да обслужва интересите на мафията.

Николай Колев-Босия коментира и взаимоотношенията между Алексей Петров от една страна и Цветан Цветанов и Бойко Борисов от друга.

Къде са компрометиращите материали, с които разполага Алексей Петров? Кой ръководи мафията в България? Кой е предложил средства и възможности на Босия да създаде лява партия, за да събори Бойко Борисов? Колко струва главата на един български политик? Съществува ли международна борса за наемни убийци?

Видео анонс ТУК!!!

„Горещо”, събота, 6 ноември 2010г., 22:00 часа, Нова телевизия

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !