Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Дивото събра популярни личности на галапремиерата на филма „Алфа и Омега”

отпечатай новината

04.11.2010 17:00 | Видян 3827 пъти

Дивото събра популярни личности на галапремиерата на филма „Алфа и Омега”

Вчера вечерта в Синема Сити в София, малки и големи любители на анимационните приключения се запознаха на живо с телевизионния водещ Деян Славчев – Део и Вили Марковска. Део озвучава вълкът Хъмфри, а нежната Вили Марковска е дала гласа си на неговата абсолютна противоположност вълчицата Кейт.

Сред медийните личносто, някои от които посетиха дивия свят на Хъмфри и Кейт с децата си бяха популярните водещи Гена Трайкова, Богдана Трифонова, Марта Вачкова, Гергана Стоянова, Мира Добрева, Деси Бакърджиева, Лора Караджова и други. Преди малчуганите да се впуснат в приключението ”Алфа и Омега, от фондация „Четири лапи” им разказваха за горските създание и тяхното опазване, докато аниматор ги преобразяваше в различни животни.

Освен Део и Вили, дали гласовете си на Хъмфри и Кейт, другите актьори, озвучили свежата анимация в Андарта студио са Марин Янев, който ще чуем с гласа на вълка Уинстън и Иван Петков като алфа вълка Гарт; надутият гъсок-голфаджия Марсел ще ни забавлява с гласа на Станислав Пищалов, а неговия паж патока Пади е озвучен от Кристиян Фоков. Дамите в глутницата са Мина Костова, която озвучава вълчицата Лили и Милица Гладнишка дала гласа си на Ив.

Тази неделя, 07 ноември от 16:00 до 17:00 в Синема Сити София, Део и Вили Марковска ще зарадват малките зрители на „Алфа и Омега” с плакати от филма и автографи. На 13 ноември лично ще посрещнат феновете в Синема Сити Стара Загора между 12:30 и 13:30 и Синема Сити Пловдив между 16:00 и 17:00.


Забавната анимация ни повежда в приключенията на омега вълка Хъмфри и алфа вълчицата Кейт, които неочаквано са заловени от рейнджъри и откарани на другия край на страната. В света на вълците, по неписан закон, представителите на алфа и омега никога не се смесват, сприятеляват и събират по двойки.

Като дъщеря на водача на западната глутница, Кейт трябва да се омъжи за Гарт, Алфа син на лидера на източната глутница и да скрепи отношенията между двете враждуващи иначе глутници. Със силното си чувство на отговорност, Кейт отчаяно иска да стигне навреме за сватбената церемония с Гарт и да предотврати войната между глутниците. Така единственият й избор, за да се върне вкъщи, е да се съюзи с Хъмфри. Докато двамата се опитват да се върнат у дома, опасностите ги дебнат отвсякъде. Качване на стоп, крайпътни закусвални, гневни мечки, обидчиви бодливи прасета и гъсок, играещ голф със своето кади - патока Пади, са само част от щурите им приключения по пътя.

Официалната българската премиера на „Алфа и Омега”  е утре, 5 ноември в 3D киносалоните в страната.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !