Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Знаменитости събират пари за деца лишени от родителски грижи

отпечатай новината

02.11.2010 16:00 | Видян 3991 пъти

Знаменитости събират пари за деца лишени от родителски грижи

От тази седмица телевизионната игра „Стани богат” ще се излъчва всеки вторник и сряда от 20:00 до 22:00 часа по Нова ТВ. В днешното издание своето участие ще продължи министърът на икономиката Трайчо Трайков. В шоуто той ще сподели, че всъщност майка му не била особено щастлива, че сина й оглавява точно това министерство.

Трайков ще трябва да избира между Швейк, Остап Бендер, А’Артанян и Лъжлив Съби, търсейки отговор на въпроса „Кой незабравим образ знае „четиристотин” сравнително честни начина за измъкване на пари?”. Подобно на министър Росен Плевнелиев и Трайчо Трайков ще трябва да отговаря на въпрос на Бойко Борисов, зададен му преди година и половина по време на играта му с министър Божидар Димитров. Знае ли министърът на икономиката „Кой римски император е носил бронята на Александър Македонски?”, зрителите ще разберат тази вечер.
 
Втори на стола на богатството ще седне най-железният телевизионен тандем - Иван и Андрей. Преди да проверят общата си култура, двамата мъже и половина ще бъдат препитани от младите си колеги Бобо и Фифо. За първата си роля в киното и каква сума е получил като хонорар ще сподели Иван.

За първи път телевизионният водещ ще се съгласи за говори за трудното си детство, а като изненада в предаването ще се появи сестра му Боряна, която до момента не е попадала под прожекторите. Тъй като двамата израстват без баща, понеже родителите им се развеждат рано, още в ученическите си години Иван става глава на семейството. Налага му се да сменя най-различни професии, включително и тази на пазач на строеж. ТВ звездата разкрива, че всъщност с баща си поддържат добри отношения.
 

В „Стани богат” Андрей Арнаудов ще сподели спомени за своя покоен баща – бележитият диригент проф. Васил Арнаудов. Опосумът ще изповяда, че загубата на баща му го е направил много силен човек.

Продължението на играта на Иван и Андрей ще видим в сряда отново в 20:00 часа по Нова ТВ. Тогава своята интелигентност ще тестват и най-успешната ни състезателка в дисциплината троен скок, както и най-известният роден разказвач на вицове Димитър Туджаров-Шкумбата.
Бременната в шестия месец шампионка по лека атлетика ще покаже за първи път дъщерята на своя дългогодишен приятел Теди. Оказва се, че самата Тереза е треньор по лека атлетика на 12-годишната Марта.

Спечелените суми в „Стани богат” тази есен ще отидат ще отидат при деца, лишени от родителски грижи, които имат талант и искат да продължат образованието си в спортни училища.
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !