Отиде си бащата на зверски убития в...

Издъхна бащата на убития в Цалапица Димитър Малинов....

Виц на деня: На гарата седят двама...

На гарата седят двама мъже. Единият е богаташ от града,...

Ще стане ли Волен Сидеров министър-председател?

отпечатай новината

02.11.2010 13:40 | Видян 11366 пъти

Ще стане ли Волен Сидеров министър-председател?

В понеделник вечер гост в „Шоуто на Иван & Андрей” бе един от най-влиятелните и противоречиви фигури у нас, както и главно действащо лице в горещата политическа есен – лидерът на „Атака” Волен Сидеров. Двамата водещи разговаряха с госта си за това какво трябва да направи Бойко Борисов, за да спре „Атака” да го подкрепя, взима ли на сериозно проекта на Георги Първанов, както и за гей скандалите в РЗС.

Г-н Сидеров побърза да обясни, че 90% от мъжете ходят в по-лежерен стил дори и в парламента, тъй като все пак и те са хора. Предаването стартира с поздрав от страна на музикантиТЕ на „Шоуто на Иван & Андрей” към госта с парчето на „Скорпиънс” – „Вятърът на промяната”.


Относно зачестилите социални протести лидерът на „Атака” коментира: „Демокрацията е това да има протести!”. Според Сидеров на студентите най-много им отива да протестират, докато протестите на полицаите определи като „политическо подклаждане”. Тъй като най-големият бюджет е за МВР, полицаите трябва да си помислят дали да протестират, смята националистът.
 
Волен Сидеров зададе въпроса какво следва и на кого е изгодно, ако „Атака” оттегли подкрепата си за ГЕРБ. Лидерът на националистите не скри, че с ГЕРБ имат различия, но управляващата партия може да бъде култивирана, тъй като е още млада. Сидеров предвеща че, ако ГЕРБ „слушат”, ще имат успех, ако ли не, ще ги сполети съдбата на НДСВ. Оттам следва служебен кабинет на „мистър АБВ”. Първанов ще прави пропаганда, ще върне БСП, както и техния сателит ДПС.

Вера Кочовска се включи по телефона, за да поздрави Волен Сидеров. „Волен аз го обичам като брат!” – каза известната лечителка. Тя в ефир обяви, че поддържа прогнозата си за това, че лидерът на „Атака” ще стане министър-председател, което е предсказала още преди години. Кочовска сподели пред зрителите на вечерното шоу, че от 20 год. има мечта да създаде клиника за стволови клетки в Плевен. На това Волен Сидеров отговори: „Вера, благодаря ти и те уверявам, че твоята мечта ще се сбъдне и аз ще работя за това!”.

 

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !