Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Връчиха първите награди за Best Dj, Best Disko & Night Club

отпечатай новината

01.11.2010 09:40 | Видян 3793 пъти

Връчиха първите награди за Best Dj, Best Disko & Night Club

Във вечерта на 28 октомври бяха раздадени първите годишни награди за Best DJ of the Year Bulgaria и Best Disco & Night Club of the Year Bulgaria. Домакин на официалната церемония бе столичния клуб Маscara. До връчването на статуетките се стигна след гласуване в он-лайн пространството, на специално създадения за целта сайт www.awards.bg. Вотът бе предоставен изцяло в ръцете на клубната публика.

Тандемът Pacho B & Pepo грабна статуетката за Best DJ, а агенцията на двамата пловдивчани E-Booking се оказа победител в категорията Best Bulgarian Booking Agency. Сред момичетата най-много гласове събра Djane Marri Dessi. Румънецът и Енчев получиха наградата за Best Karaoke DJ, но на сцената на шоуто се появи техния PR, за да вземе статуетката от тяхно име, тъй като се оказа че двамата тъкмо в този момент се изявяват на поредното си караоке парти. Изненадата на вечерта бе появата на DJ Tarkan от Турция, който уважи по собствено желание събитието и същия ден пътува специално от Истанбул до София, за да присъства на церемонията. Той се оказа победителя сред интернационалните DJи и така приятната изненада от пристигането му се допълни от факта, че той лично излезе на сцената да получи своята статуетка. „Пушете по-малко в клубовете!” призова DJ Tarkan по време на речта си публиката на това шоу. А тя в голямата си част бе представена от елита на клубната сцена и клубния бизнес у нас.

Официалната церемония по връчване на първите награди за Best DJ of the Year Bulgaria и Best Disco & Night Club of the Year Bulgaria бе уважена от артисти като Big Sha, младите поп таланти Стоян Петров и Лазар Кисьов, Ерол – фронтмена на Wickeda, Супер Бианка от шоуто на Иван и Андрей, поп фолк дивата Антонина и един истински аристократ – швейцарският принц от руски произход Никлас, притежател на един от най-елитните козметични брандове в света.

Водещ на шоуто бе Косьо Лунгов – едно от лицата на телевизионната продукция „5400”, който с хумора си и със свежите си импровизации вдигна публиката на крака. А партито се разгорещи още повече, когато Явор от култовата българска банда Gravity Co. излезе на сцената, този път обаче в тандем с Диан от Deep Zone Project. Вдъхновена от страхотната атмосфера на церемонията, Йоана от Deep Zone Project грабна микрофона по свое желание и финализира официалната част с изпълнение на “On Fire” - най-новия хит на Deep Zone.

И вечерта не свърши до тук. Продължението бе от световно известния парти бранд Ministry of Sound. За да сподели радостта от наградите на българските DJи, промоутъри на партита и собственици и управители на клубове, от Лондон долетя секси блондинката DJ Eve Carey. Тя застана зад пулта на клуб Mascara точно в полунощ и повдигна оше повече градуса на настроението с енергичния си сет.

Отзивите за първите годишни награди за Best DJ of the Year Bulgaria и Best Disco & Night Club of the Year Bulgaria 2010 са повече от позитивни и за организаторите е чест, че положителната оценка се дава все от хора, които най-добре от всички знаят как се правят добри събития, защото това е тяхната професия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !