Аз съм във Фейсбук само защото се...

"Аз съм във Фейсбук само защото се нуждая от...

И винарка №1 от Катаржина в мрежата...

Докато тече сериалът Вина по БНТ, най-нашумялата...

Биг Брадър гледа Андреа в Night Flight

отпечатай новината

28.10.2010 14:40 | Видян 15271 пъти

Биг Брадър гледа Андреа в Night Flight

Продуцентът Нико Тупарев и неговата дясна ръка  - Ники Николов, изненадващо се оказаха сред гостите в Night Flight по време на шоуто на Андреа. Идеолозите на Big Brother не само разчитаха да срещнат провокация, но и предизвикаха интерес към себе си.

Мнозина се питаха дали вече не се подготвя нов сезон на  риалити формата и дали пък Андреа няма да бъде една от поканените. По-вероятната причина, обаче, да предпочетат клуба, бе забавлението по мъжки. Към тяхната компания се присъедини и Ути Бъчваров. Тримата останаха впечатлени от представянето на  сексапилната блондинка, която изпя и новото си парче „Върху мен“.

Биг Брадър не проговори, но пък купонджиите в клуба дадоха категоричната си оценка, че мисията на Андреа за неповторимо шоу е изпълнена. Звездата вдигна всички гости с тотални хитове, като не пропусна да поздрави лично най-колоритните гости. Певицата определено разпали мъжките страсти и със секси кожен тоалет, комбиниран с уникални обувки на висок ток. В по-късните часове пък визията й бе с една идея по-разкрепостена, пак за радост на силния пол. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !