Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Галена се развихря зад барабаните

отпечатай новината

25.10.2010 11:40 | Видян 6827 пъти

Галена се развихря зад барабаните

В последната сряда на месец октомври (27.10), неукротимата фолк прима Галена ще повтори своето звездно гостуване в столичния The Cotton Club. Гласовитата и кръшна изпълнителка ще направи едно невероятно шоу в типично неин стил, съчетаващо  горещи хитове, подлудяващи чупки в кръста и безкрайно флиртуване с клиентите.

Както винаги, Галена и този път обещава да нажежи обстановката с изненадващи провокации към гостите на The Cotton Club. Освен с най-големите си хитове, изпълнителката ще задоволи публиката жадна за шоу и с многобройните си палави закачки с фенове и фенки. В кулминацията на купона, фолк-фурията обещава да се развихри с пълна сила зад барабаните.

След последните няколко участия на певицата, в които тя показа завидни умения с палките, Галена и този път няма да изневери на стила се като заложи на нестандартното шоу. На 27.10, фолк дивата за пореден път ще срази и остави без дъх гостите в звездния клуб с хитове като “Знам диагнозата”, “Душата ми крещи”, “Дявола сега ме кара”, “За последно”, “Чупката”, “Тихо ми пази” и др. Галена ще пръска сексапил

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !