Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Мис София заразя айдъла Дамян заради Ицо "Стоте Манекенки"

отпечатай новината

15.10.2010 09:00 | Видян 8261 пъти

Мис София заразя айдъла Дамян заради Ицо

Любовната сага между поп певеца Дамян Попов и носителката на титлата Мис София - Бетина Велкова,  явно отдавна е приключила, след като на участие на фолкфурията Галена в столичния клуб " Night Flight"  двамата бяха засечени в съвсем различни компании. По-интересното,  е че дългокраката блондинка пристигна заедно с бизнесмена Христо Сираков по известен с прякора си Ицо " Стоте манекенки".

Бети не се отдели цяла нощ от новата си изгора, като му показа своите умения в областта на еротичните танци...Приближени до оборотния Христо Сираков смятат, че Бетина е поредното му увлечение, което е на път да се задържи по-дълго в компанията му.

Дамян пък по нищо не изглеждаше смутен или напрегнат, в компанията на Благо Георгиев, Ники Михайлов и бившия на Анелия - Мартин Данона, героят от Мusic Idol 2 припяваше и флиртуваше с Галена като на свой ред пайнерката го обсипваше с внимание и специални поздрави.

Бетина и Дамян се влюбиха след снимките на негов видеоклип. Искрата им прерастна и в реалния живот, но романът им продължи само няколко месеца.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !