Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Хулио Иглесиас кацна у нас

отпечатай новината

12.10.2010 11:20 | Видян 4520 пъти

Хулио Иглесиас кацна у нас

Латиноидолът Хулио Иглесиас дойде вчера в България с тон и половина личен багаж, довериха организаторите от Most of Evil. Това солидно количество включва единствено негови вещи, сценични костюми и неща, към които певецът е привързан.

Скъпата техника и критериите за звук са оставени в ръцете на българските домакини на звездата.

Концертът на Хулио Иглесиас тази вечер (12.10.2010г.) в зала 1 на НДК е част от световното му турне „Звездна нощ”, с което той ще обиколи 5 континента.

Иглесиас-старши е настанен у нас в хотел „Кемпински-Зографски”. Той има гледка директно към красотите на Витоша. Подобно на сина си Енрике, който пя в София преди две седмици, и бащата е пожелал да има две 42-инчови плазми ­ за всяка стая по една, стабилен интернет и кабелна телевизия с много програми. Латинолюбовникът обаче е изумил всички, като е обърнал особено внимание на това как трябва да бъде оборудвана банята му.

Той ще опита от родните вина, в менюто му ще има специални сирена и ядки.

„Този човек храни страхотен позитивизъм към страната ни, просто България му е стара слабост. Харесва и София, както и хората тук. Следващото място, където той ще изнесе концерт, е Египет. Но срещата му с българската публика за него е особено вълнуваща”, довериха от екипа на световноизвестния музикант.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !