Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Андреа сбъдва мечта с пътуване до Гърция

отпечатай новината

30.09.2010 16:00 | Видян 15493 пъти | Гласували 1

Андреа сбъдва мечта с пътуване до Гърция

Фолкфурията Андреа заряза временно създаването на хитове и видеоклипове и замина на романтично пътуване зад граница. Русото изкушение отлетя за Атина заедно с половинката си - професионалния боксьор Кубрат Пулев.

“Винаги съм се интересувала от антична история и митология и за мен това пътешествие е сбъдната мечта”, сподели с вълнение Андреа, която преди време разкри пред “Труд”, че е почитателка на творчеството на Антонио Вивалди. Двамата с Кубрат отдавна планували екскурзията, но заради натоварената си програма я реализирали едва сега.

На място в Древна Елада напористата певица сбъднала една от най-големите си мечти - да види на живо Акропола. По пътя за него обаче я сполетял неприятен и леко комичен инцидент. Пред сградата на местния парламент Андреа решила да нахрани гълъбите, които обитават известния площад “Синтагма”. Доброто ѝ намерение обаче не било оценено от пернатите животинки и те я нападнали.

Гълъбите започнали да я кълват, но Андреа се разкрещяла и с виковете си бързо разгонила нахалните птици. Историята мълчи защо Кубрат не е реагирал мигновено да спаси приятелката си...

Случката не помрачила настроението на двамата влюбени и те продължили разходката си, като стигнали до Акропола и разгледали всички археологически паметници по пътя си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !