Захари Бахаров изпусна Икар-а, взе го...

Пенко Господинов измъкна под носа на Захари Бахаров...

Преди да я познавам ме дразнеше:...

Любимият на Гала Стефан Николов призна, че преди да я...

Емануела пуска за първи път в България 8-минутен видеоклип

отпечатай новината

24.09.2010 16:30 | Видян 13252 пъти

Емануела пуска за първи път в България 8-минутен видеоклип

Емануела засне видеоклип на новата си песен “Досещай се сам”. Той има две версии: кратка и дълга – нещо, което се прави за първи път в България. Кратката е с продължителност 3,5 минути - колкото е и самият сингъл. Дългата е 8-минутна и е направена като минифилм – разказва история.
В лентата изпълнителката на “Ара мюзик” влиза в образа на жената-отмъстителка, която се появява като буря в живота на един плейбой, за да го накаже за отношението му към нежния пол. Той зарязва всяка, с която преспи до момента, в който среща геройнята на Емануела. Тя успява да докосне сърцето му и довчерашният Дон Жуан се влюбва в нея. Нещо повече – толкова е обсебен от нейния образ, че я ревнува до смърт, сънува кошмари, в които тя му изневерява с най-добрия му приятел... Тази любов го съсипва, с което красавицата всъщност постига целта си – да раздаде справедливост на емоционалния фронт! 
Във видеоклипа на “Досещай се сам” Емануела сменя няколко завладяващи визии – тя се появява като блондинка и брюнетка, облечена в елегантни рокли и в оскъдно секси бельо. Песента е пилотна към втория самостоятелен албум на певицата, който ще излезе до броени дни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !