Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Бойко гледа кючеци до зори

отпечатай новината

04.04.2008 16:41 | Видян 18863 пъти | Гласували 1

Бойко гледа кючеци до зори

Беше тя хубава жена, беше тя цялата крака..., изпя Слави Трифонов на президента на Реал (Мадрид) Рамон Калдерон в сряда срещу четвъртък. Президентът на един от най-елитните футболни клубове пристигна в меката на фолка- клуб Хелп в Син сити, заедно със столичния кмет Бойко Борисов малко след полунощ и бе настанен на първа линия във ВИП-а на заведението.

Испанците гледаха с истински интерес българските красавици, качени по масите и останаха смаяни от кръшните им кючеци. На метри разстояние Борисов блажено пушеше пура, обграден от охраната си. Генералът не трепна, дори когато цялото сепаре с височайши гости бе зарито от хвърчащи салфетки с щампи на долари. Бурята се прави в знак на почит по стара чалга традиция, а на масата на Калдерон и Борисов имаше материал за поне 1000 лв. (една табла със салфетки върви по около 50 лв.), припомнят от Експрес. След като се запознаха с родните фолктрадиции и прелести, футболните спецове се поотпуснаха и игривото барабанене с пръсти по масата премина в ритмично пляскане и танцуване на място.

Дискотека фамозо! Музика феноменале!, оцени Калдерон прекарването си. За доброто настроение на Борисов и гостите му се погрижи сервитьор, който мигом облече тениска с лика и името на кмета. След многото глезотии и старание Борисов си тръгна малко преди изгрев, а в 8 часа сутринта се яви на работа.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !