Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Лулчева си казва за връзката със Слави

отпечатай новината

19.09.2010 09:00 | Видян 11955 пъти | Гласували 1

Лулчева си казва за връзката със Слави

Бъдещата водеща на риалитито Истината за нас по Нова – актрисата Силвия Лулчева е първата голяма любов на Слави Трифонов. Или поне първото сериозно гадже на Дългия.

Двамата нямат пари, живеят доста скромно. Неговата квартира не е в някой квартал на богатите, а в шарената бедняшка махала около Женския пазар.

Най-вероятно това ще бъде едно от основните признания на актрисата в предпремиерата на шоуто. По време на предаването Лулчева ще трябва да отговаря на неудобни въпроси, както след това ще правят участниците в проекта.

Лицето на Силвия е познато главно като водеща на конкурсите Мис България. Откакто Жени Калканджиева организира надпреварата по хубост, нейните партньори мъже се сменят – от Азис до Братя Мангасарян, но тя си остава на поста.

Гласът на Лулчева е много по-познат. Върхът в кариерата й е рекламата на вестник Супер 19’. Сред останалите й постижения могат да се изброят много тв образи, които възприемаме на български чрез нейния тембър. Знакова е например Кари Брадшоу от Сексът и градът.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !