Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Сравниха Стъклен дом с Кварталът на богатите

отпечатай новината

29.08.2010 09:00 | Видян 4709 пъти

Сравниха Стъклен дом с Кварталът на богатите

Юлиян Вергов, един от най-нашумелите български актьори, ще влезе в затвора във втория сезон на Стъклен дом, който започва през септември. Това показва трейлърът на филма, който вече се завъртя в интернет. Как точно ще се развие сериалът, все още е тайна.

Някои от звездите пък вече изплюха камъчето за някои пикантерии покрай продукцията. Разкриха, че ще има инфарктни обрати във взаимоотношенията между главните герои. Това е и голямата изненада за почитателите на хитовия български сериал. Любовта между Камен и Боряна ще претърпи пълен обрат, като персонажът на Калин Врачански ще изпита нова тръпка, водеща до сериозни сътресения в отношенията им.

Димитър Касабов ще се завърне като главен герой в сагата и голяма част от сюжетната линия ще се върти около него. В сериала ще се появи нов, изключително интригуващ персонаж, който ще гледаме повече за сметка на старите герои. Това е всеизвестният български актьор Андрей Балтечки. Дани Касабов ще се превърне в далеч по-зрял и добър герой, а Сиана - от чувствителна и ранима душа ще се трансформира в амбициозна и силна жена, която се бори докрай за целите си.

На фона на всичко, което се произвежда в България, Стъклен дом е на съвсем друго ниво. Чужди режисьори дават коментари за филма, че е много по-различен от досегашните български продукции, и като идея, и като реализация. Сравняват го с филми от ранга на Кварталът на богатите и Листопад.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !