Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Мария Илиева с нов сингъл

отпечатай новината

18.08.2010 16:00 | Видян 5923 пъти

Мария Илиева с нов сингъл

Мария Илиева разкри, че завършва работата по новия си сингъл, който ще е със свежо клубно звучене и ще е готов през септември. Представянето му беше на 17 август, вторник, когато певицата изпълни част от него в специален акустичен вариант в сутрешния радио-телевизионен мост на БГ Радио и БНТ.

След пауза на работата по собствените си проекти и процес на събиране на идеи, Мария се завръща в студиото. Случилото се с нея за тази една година съвсем не беше малко. “Truly”, в колаборация с Keith Thompson, постигна феноменален успех – беше въртян по редица електронни радиа във Великобритания, Аржентина и Австралия, където се изкачи на челна позиция в чарта на радио ZFM, а в България покори класациите и донесе на изпълнителите наградата за Най-добър дует от Годишните Музикални Награди на БГ Радио.

Между непрекъснатите клубни и концертни изяви, Мария отделяше време и за продуциране. Артистите на Стерео стая Криста, KNAS и B.O.Y.A.N. продължиха успешно професионалното си развитие, а своя силен дебют в лейбъла направи най-младият артист – MONA – с набиращата скорост песен „Звезда”.

Новият сингъл е втори от предстоящия албум на Мария Илиева. Парчето се очертава да бъде един от хитовете на 2010. „Работата върви много бързо и приятно,” издава Мария. „С B.O.Y.A.N. сме в творчески вихър и нямам търпение да представя парчето. Харесва ми да работя по международни проекти и новият ми албум ще бъде точно в тази посока, за музиката няма географски граници. ”

Сингълът ще бъде изцяло готов и представен през септември. Дотогава първото място, където всички фоенове могат да се насладят на живо на кадифения глас на Мария Илиева, е клуб „Мармалад” в Свети Влас, а датата е 19 август, четвъртък.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !