Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

„Nazmi`ler” подариха хита „Отворко” на Тони Стораро

отпечатай новината

16.08.2010 15:20 | Видян 4041 пъти

„Nazmi`ler” подариха хита „Отворко” на Тони Стораро

Оркестър „Nazmi`ler” направиха голям жест към колегата си Тони Стораро. Те му подариха своя хит „Отворко”, по-известен сред феновете като „Милионерче”.

Още с появата си купонджийското парче се превърна в едно от любимите в заведенията. То е включено в последния албум на оркестъра, продуциран от Diapason Records – „Винаги най-доброто от най-добрите”, който е на музикалния пазар от началото на лятото. „Отворко” продължава да набира все по-голяма популярност сред музикалните маниаци, които го спрягат за хита на 2010. Най-добрата българо-турска група реши да предостави песента на мегазвездата Тони Стораро, с който имат и съвместно парче – „Луда моя любов”. „Подарихме „Отворко” на Тони, защото сме в прекрасни приятелски отношения и според нас той ще я поднесе на публиката по свой собствен неподражаем начин. Много наши колеги ни казват, че това е химнът на 2010 г., за което им благодарим искрено.

Направихме тази песен на шега да видим как ще се приеме от аудиторията, като нито за момент не сме си представяли какъв хит ще стане. Надяваме се версията, която нашият приятел Тони Стораро ще направи да разбие всички класации”, не крият вълнението си членовете на „Nazmi`ler”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !