Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Летисия кацна у нас с актьорска мисия

отпечатай новината

09.08.2010 15:00 | Видян 3363 пъти

Летисия кацна у нас с актьорска мисия

Световноизвестната френска актриса и супермодел Летисия Каста пристигна в София в петък вечер с полет от Париж. Тя е тук, за да се снима в българския филм с работно заглавие “Островът”. Режисьор е Камен Калев, чийто дебют в игралното кино “Източни пиеси” постигна впечатляващ успех по международните фестивали. Толкова впечатляващ, че едва за втория си филм той вече разполага със знаменитост от калибъра на Летисия.

Първият снимачен ден е във вторник на площад “Журналист” в столицата. От продукцията все още пазят в тайна детайли от сюжета, както и как точно се е стигнало до ангажирането на французойката. Ясно е само, че тя толкова е харесала сценария, че се е съгласила да изиграе главната женска роля.

От българска страна ще участват Руси Чанев и Бойка Велкова. Снимките ще продължат около 2 месеца. Освен в София екипът ще работи и на остров Св. Анастасия, познат в миналото като Болшевик.

Летисия Каста е отседнала в столичен хотел и най-вероятно ще прекара времето до вторник в изучаване на репликите си. Това е 15-ата й роля в киното, въпреки че повечето хора разпознават в нейното тяло и лице най-вече класически европейски супермодел от кориците на списанията. В седмото изкуство тя дебютира през 1999 г. във високобюджетния френски комиксов екшън “Астерикс и Обеликс срещу Цезар”. Днес тя е мултимилионерка на 32 години с три деца и... кафяв колан по джудо.

 източник:trud.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !