Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Преслава снима с “Мистър Испания”

отпечатай новината

08.07.2010 13:20 | Видян 15968 пъти

Преслава снима с “Мистър Испания”

На пети и шести юли, броени дни преди старта на турнето “Планета Дерби 2010″, Преслава засне клип към най-новата си песен. Хитовото парче се казва “Жените след мен” и със сигурност ще намери място в микса на певицата за турнето.

За главната мъжка роля Преслава покани южния красавец Cesar Arevalo, носител на титлата “Мистър Испания”. Снимките на целия сюжет на клипа се състояха в Пловдив, градът в който изпълнителката живее от години.

“Певицата на годината” е особено щастлива, че нейното ново видео е заснето именно в Града под тепетата. Веднага след края на снимачния тракт втория ден, Преслава замина за София, където имаше съвместно участие с трио БИК. Домакините в популярния нощен клуб, където гостуваха изпълнителите на “Планета”, бяха подготвили специална изненада.

Истинска палатка, очакваше на сцената Борис Дали, Илиян, Константин  и Преслава, които побързаха да представят тоталния хит “Палатка”. Това е и песента, която ще бъде малкия финал на 15-те концерта от Националното турне “Планета Дерби 2010″.

Снимка: planeta.tv.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !