Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Камелия: Изхвърлих си вибратора, защото му свършиха батериите

отпечатай новината

07.07.2010 15:36 | Видян 22153 пъти | Гласували 4

Камелия: Изхвърлих си вибратора, защото му свършиха батериите

Как реши да се насочиш към телевизията?

Предложиха ми. Ставаше въпрос за предаване, в което ще се говори за наболели обществени проблеми и една такава известна личност като водещ. Идеята ми се стори интересна и се съгласих.

Преди водеше Голямата уста, защо реши сегашното ти предаване да е на социална тематика?

Има много черни предавания, които се появиха, препокриват се като продукция, която предлагат на пазара. Обикалят едни и същи хора на всякъде и чувам едни и същи неща от различни ефири. Заинтригуваме идеята, за неизвестни личности, част от нашето общество, съвсем обикновени, които разказват истории възможни да се случат на всеки един от нас. Има и драматични, комични, объркващи, но това е нашата българска действителност, нашият български световен сериал.

Би ли поканила гост в твоето предаване човек, който не харесваш?

Разбира се. Това не е лично отношение, аз не съм водеща, за да си каня само който на мен ми харесва. Моята роля е да търся истината, било то с хора, които не познавам, които не ме харесват или са говорили клевети по мой адрес. Напротив, отворена съм към всеки, нямам неприязън към някой, така че всеки може да заповяда в моето предаване, стига да има интересна история, която да сподели.

Кой ще бъде най-големият ти конкурент?

Не съм телевизионер, не разбирам от рейтинги, стига да са доволни продуцентите. Шоу бизнеса е една странична крачка, която определено ми е приятно да се занимавам с нея, телевизията е съвсем различна материя и на мен ми е любопитно и ми доставя радост да се занимавам с различни теми от нашето общество, да се срещам с различни хора.

Ще ти липсва ли сцената?

Не. Аз съм силно, работещо момиче и за да се захвана с това нещо, добре съм преценила, че ще успея да си върша работата и на двете места. И докато съм жива и музиката живее в мен, аз няма да оставя феновете си без песни. Дори другата седмица излиза дългоочакваният ми албум, който ще бъде включен в проект 13 с още 3 диска.

Има ли морал във фолка?

Моралът не зависи от това, в коя сфера работиш, с какъв бизнес се занимаваш, той е до човека. В поп фолка има морал.

Срамуваш ли се понякога от твои колежки?

Не мога да се срамувам от чужди действия, всеки си носи отговорност за постъпките, какво върши, какво казва, къде се показва и защо го прави. Ако това е вид стратегия, до време е оправдано. Времето показва дали е успешно или е грозно. Не може човек винаги да е провокативен.

Каква е истината за скандала с Андрея?

Говорех за един проблем, който се зароди в поп фолка, а именно записът на чужди песни. Ще ви дам един пример: Софи Маринова е издала тотален хит, аз хващам тази песен, записвам я, разпространявам я в интернет и я давам на клубовете. За този проблем говорех, който е пряко свързан с развитието на поп фолка. Опитаха се да извъртят темата с това защо аз говоря за плейбек. В крайна сметка всеки решава как да пее.

Коя е най-голямата ни звезда в поп фолка?

Няма най. Винаги някой може да бъде обявен за най, но е важно колко време ще бъде обичан и харесван от публиката, защото в крайна сметка тя решава. Това не се измерва по наградите, които си взел. За мен е най, този който най-дълго остава във времето, този който оставя следи.
А иначе винаги ще има актуални и модерни изпълнители, които ще стоят короновани някъде във времето. За мен това не значи че са най.

Какво те задържа толкова време в Пайнер?

Имам прекрасни бизнес отношения, естествено имаме и трудности. Но така сме поставили нещата, че и за двете страни да е добре. Пожелавам си още дълга работа с фирма Пайнер.

Защо няма да участваш на турнето на компанията?

Взех самостоятелно решение, преди няколко месеца, да пропусна тази година. Не съм бременна и не е заради това.

Мислиш ли, че отсъствието на звезди като теб и Райна ще отдръпне феновете?

Това е веселие, което се случва веднъж годишно. В дадения град, това си е празник и вярвам, че народ ще има и купон ще има. На безплатен концерт нищо не се изисква освен една усмивка и да се заредиш с добро настроение. Естествено, ще липсвам на моите фенове, но 2011 г. е пред нас. Повечето хора ме смятат като даденост на това турне, вече 6 г. А аз имам свободата да решавам сама дали да участвам или не.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !