Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Андреа размахва пищов на продуцента на Пъф Деди

отпечатай новината

06.07.2010 11:30 | Видян 15647 пъти | Гласували 1

Андреа размахва пищов на продуцента на Пъф Деди

Дългоочакваният клип между Андреа и Марио Уинанс е вече факт и ще се завърти до дни не само по МТВ, но и по всички международни музикални канали. Във видеото фолк-звездата е облечена като модерна секси мацка от армията, която умело върти пищов пред погледа на шоколадовия продуцент на Пъф Деди.

Снимките се осъществиха на четири локации, като в една от сцените блондинката кара лъскаво Ферари, пее "Baby are you mine mine mine, and could we live a fairytail toghether”, а Марио танцува до нея. А когато камерите не бяха насочени към двамата изпълнители, те прихваха от смях в шеги и закачки.

В средата на месец юли още една световна звезда ще пристигне в България, заради дует с най-тиражираната фолк-певица в момента. Те ще снимат за ден, а медиите ще бъдат уведомени часове преди кацането на известния изпълнител, заради неговата безопастност.

Въпреки натоварения си график, Андреа всеки ден репетира с балета си за лятното турне на Пайнер. Блондинката ще разтърси с невиждано шоу сцената за трета поредна година. А дали ще изпее в дует с Галена “Блясък на кристали”, който се превърна в мега хит само за броени дни, феновете предстоят да разберат.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !