Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Битки се вихрят в "Мюзик айдъл"

отпечатай новината

26.03.2008 11:38 | Видян 7299 пъти | Гласували 1

Битки се вихрят в

Докато на сцената участниците пеят, зад кулисите музикалните предавания в родните ефир се тресат или от кавги, или от други емоции, пише “Труд”.

Засега в двубоя за зрители печели шоуто “Music Idol 2”, което в понеделник е било гледано от близо 1,55 млн. души срещу 880 000 почитатели на “Пей с мен”.

Лютата словесна битка срещу Фънки от журито на “Айдъла” и кандидата за слава Иван Ангелов продължи и снощи, както видяха зрителите.

Кадрите, заснети след първия голям концерт в понеделник зад кулисите, показаха възмущението на рокаджията от изпълнението на момчето от Айтос. В края му Иван падна на колене пред оркестъра, ужким за да го поздрави, а по този начин задните чу части се обърнаха към журито.

“Келеш, затвори си плювалника”, реагира Фънки , според който Ангелов пял фалшиво. Останалите от журито обаче го харесаха. Скандалите продължиха и зад кулисите.

Веднага след концерта в понеделник Денислав придружи любимата си Пламена до болницата.  Първоначалните съмнения на лекарите били за възпален апендицит, но след прегледа се оказало, че девойката се е пренапрегнала и й трябва повече почивка.

Другият член на журито – Люси , също се изяви зад кулисите. Тя посъветва участниците, които не искат да носят дрехите, избрани от стилистите, да наложат своя маниер на обличане и поведение.

Довечера ще отпадне един от финалистите, събрал най-малък зрителски вот. По време на шоуто ще бъдат отворени линиите за гласуване само на двамата участници с най-малко гласове. Те ще влязат в певчески двубой, при което зрителите ще решат кой е по-добрият.

В понеделник вечер бурни страсти кипяха зад кулисите и на другото музикално шоу – “Пей с мен”. По време на изпълненията на дуетите Тони Димитрова и Анжело – “Цветините очи черешови”, Кали и Милен – “Роженският манастир”, конкурентите им се хванаха на кръшно хоро, разкриха от екипа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !